събота, 16 февруари 2013 г.

Топ 5 на дневните хранителни добавки за мъже



Топ 5 хранителни добавки за мъже


Добавете тези витамини и минерали в диетата си, за да сте сигурни, че давате на тялото си всички витамини, минерали и полезни мазнини. Вие може да изпускате някои от най-важните хранителни добавки, без значение дали тренирате във фитнес, практикувате някои спорт или просто спазвате здравословна диета. Ето някои витамини и минерали, които могат да помогнат да запазите Вашето здраве.

 
Мултивитамини / минерален комплекс.
Един добър вариант да получавате по-голямата част от нужните Ви витамини и минерали само с едно приемане. Приемайте мултивитамините сутрин със закуската.

Калций.
Изследвания потвърждават, че калций Ви помага да останете стройни и повишава нивата на тестостерон. Вземете 500-600 мг със закуска и вечеря.

Витамин D.
Това е кост строител, също така подобрява усвояването на калция. Вземете 1000 - 2000 IU витамин D3 с калция.

Рибено масло.
Есенциалните омега-3 мастникиселини в рибеното масло са показали подобряване на изгарянето на мазнините и увеличаване на мускулния растеж. Плюс това, те водят до увеличаване на здравето на сърцето и за запазване на ставите от болка. Пиите по 2-3 гр рибено масло на закуска и вечеря.

CLA.
 Конюгирана линолова киселина е здравословна мазнина, която едновременно засилва загубата на мазнини и засилва мускулния растеж, дори намаля риска от рак. Пиите 2-3 грама със закуска и вечеря.

Няма коментари:

Публикуване на коментар